Az iPad Air 4 együtt jön az iPhone 12-vel

Az Apple bemutatta iPad Air 4- jét a múlt hónap „Time Flies” rendezvényén. Egy dolgot akkor nem árult el? Pontos szállítási dátum a következő generációs táblagépre, az első új Apple eszközre, amely az 5 nm-es A14 processzort tartalmazza. Ehelyett az Apple egyszerűen azt mondta, hogy októberben érkezik.

Jon Prosser, az Apple tippje szerint az Apple az iPhone 12-vel egy időben szállításra is elérhetővé teheti az iPad Air 4-et.
„Úgy tűnik, hogy az Apple nem akarja, hogy az iPad Air A14-ese az emberek kezébe adja az iPhone 12 előtt” – tweetelt Prosser. „Úgy tűnik, hogy előrendelést végeznek és az iPad Air-t egyidejűleg szállítják az iPhone 12-vel.”

Korábbi pletykák szerint az iPhone 12 és az iPhone 12 mini előrendelhető lesz október 16-án és 17-én. Ezután október 23-án és 24-én kerülnek értékesítésre. Ha a Prosser pontos, akkor ez akkor történhet, amikor az új iPad Air is elérhetővé válik.

A korábbi években az Apple új A-sorozatú processzora általában az iPhone-on debütált, mielőtt az iPad-hez lépett. Idén a sorrend megfordult. A koronavírus miatt az Apple-nek el kellett halasztania iPhone-jának bemutatását a szokásos szeptemberi helyszínről októberre. Ez azt jelentette, hogy bejelentették az A14 iPad készüléket az új iPhone-ok, az Apple kiemelt termékei előtt. Bár az iPad Air 4 még nem jött ki, a korai Geekbench 5 benchmark azt sugallja, hogy közel 50% -kal gyorsabb, mint elődje.

Meg kell nézni, hogy az Apple megemlíti-e az iPad Air-t a keddi „Hi, Speed” előadás alatt, vagy az előrendelés dátuma egyszerűen megjelenik-e a weboldalon vagy egy sajtóközleményben. A mai esemény valószínűleg az iPhone 12-vel, egy új HomePod mini és egy új vezeték nélküli töltővel foglalkozik.