Az új 2020-as iPhone lineup

Néhány hónapmúlva indul a 2020-as iPhone-ok bemutatása, amelyek várhatóan 2020 szeptemberében vagy októberében lesznek, de már több tucat pletyka kering a közelgő eszközökről. Arra számítunk, hogy a 2020-as iPhone-okat iPhone 12 és iPhone 12 Pro-nak nevezik, ha az Apple ugyanazt az elnevezési rendszert követi, mint a 2019-es iPhone felállásban.

A 2020-as iPhone-ok jelentős frissítéseket fognak látni, bemutatva az első tervezési változásokat, amelyeket az iPhone X 2017-es megjelenése óta láttunk. Négy iPhone-t várunk három megjelenítési méretben, amelyek 5,4, 6,7 és 6,1 hüvelyk (x2) sebességgel érkezhetnek.

Méretek és kialakítás

Pletykák arra utalnak, hogy az 6.7-es iPhone és egy 6.1-es modell magasabb minőségű eszközök lesznek, tripla lencsés kamerákkal, míg az 5.4 és az 6.1-es modellek alsó kategóriás iPhone-ok lesznek kétlencsés kamerákkal és megfizethetőbb árcédulával. Minden iPhone 2020-ban várhatóan OLED kijelző technológiával rendelkezik, függetlenül az ártól, és az 120Hz „ProMotion” frissítési gyakoriság a magasabb kategóriás modellek némelyikében szerepelhet, bár ez nem garantált az akkumulátor élettartamának korlátai miatt, és az Apple várhat 2021-ig a funkció hozzáadásához.

-on egy híresztelt 5.4 lassan mászik, a 2020 iPhone 12 lesz a legkisebb iPhone Alma birtokol mentesít óta a 4.7- lassan mászik iPhone SE. Az 6.7 hüvelyk, az 2020 iPhone 12 Pro lesz az Apple legnagyobb iPhone-ja a mai napig, ami az 6.5 hüvelykes iPhone 11 Pro Max. A két 6.1-es modell hasonló méretű lesz, mint a meglévő iPhone 11.

Design bölcs, pletykák azt sugallják, az új iPhone jön 2020-ban lesz jellemző jelentős újratervezése egy fém keret, amely hasonlít a keret az iPhone 4 vagy az iPad Pro. Az iPhone 4 jellegzetes, lapos megjelenésű volt a rozsdamentes acél vázához, amelyet az új iPhone-okban lehet reprodukálni, így a design összhangban van a 2020-as iPad Pro modellekkel.

Pletykák azt sugallják, lesz egy új TrueDepth kamerarendszer, amely csökkenti a méretét a bevágás az első (bár nem minden iPhone jellemző egy kisebb bevágás), és vannak pletykák egy 3D-s háromlencsés hátsó kamera rendszer, amely lézerrel kiszámítja mélységi információkat tárgyak a szobában, javítása mind a fényképezés és az AR képességeit. Ez valószínűleg hasonló lesz a LiDAR Scannerhez a 2020-as iPad Pro-ban, és csak a felső kategóriás iPhone modellekre korlátozódik.

5G adatátvitel és letöltés

2020 lesz az első év, amikor az Apple bevezeti az 5G támogatást az iPhone-ban, lehetővé téve az új eszközök számára, hogy olyan 5G hálózatokhoz csatlakozzanak, amelyek sokkal gyorsabbak, mint a 4G LTE hálózatok. A pletykák szerint az iPhone 12 felállásban lévő összes iPhone 5G kapcsolatot fog tartalmaz, bár még nem világos, hogy minden iPhone 12 modell szupergyors mmWave támogatást nyújt-e minden országban, mivel egyes országok nem hajtották végre az mmWave technológiát.

Az iPhone 12 modellek 2020-ban érkeznek, és a TSMC által gyártott Apple által tervezett 5 nanométeres A14 chipet fogják használni. Az A14 chip várhatóan mind a sebesség, mind a hatékonyság javulását eredményezi, ami kis növekedést hozhat az akkumulátor élettartamában, hogy kompenzálja az 5G-t, amely további akkumulátort használ.

Pletykák arra utalnak, az Apple nem tervezi, hogy tartalmazza a hálózati adapter vagy EarPods a dobozban az iPhone 12 modellek, hagyta, hogy a cég csökkenti a termelési költségek és a csomagolás. Ehelyett az Apple egy 20 W-os hálózati adaptert kínálhat, amely külön vásárolható meg. Az USB-C-Lightning kábel is kap egy frissítést, bár, a pletykák azt jelzik, hogy az Apple azt tervezi, hogy új fonott kábeldesignt kínál.