Új iPhone 8 szilikontok képek

Itt az ideje, hogy a jövőheti iPhone 8 bemutatóra való tekintettel összegezzünk pár információt az új Apple csúcskészülékkel kapcsolatban. Ha hihetünk az Apple bejelentésének, akkor a készülék, az elmondásuk szerint legalább akkorát fog szólni, mint annak idején az legelső iPhone. Mi már tűkön ülve várjuk a dolgot, reméljük most a gyártó nem túlozta el a kijelentését, mint anno az iPhone 7 esetében. Áraka tekintetében pontosat még nem tudunk, azonban az biztos, hogy a lélektani 1000$ közeléből fog indulni. Az Apple marketing gépezetét ismerve, azon sem lepődnénk meg, ha pont 999$ lenne a legkisebb 64Gb-os modell ára.

A legújabb pletykák és az ütésálló tokok

A múlt héten a BGR csak azt mutatta be , hogy a kiszivárogtatások és a gyártóközeli források végleges formát tudnak az alkalmazott iPhone 8 dizájnról. Amilyen tokokat most láthatunk azok valószínűleg 100%-ig meg fognak egyezni a végső iPhone kialakítással, mivel a bemutató alig egy hét múlva lesz. A régebbi feltevések mostmár tökéletesen megerősödni látszanak, mivel a kezünk közé került egy igazi ütésálló iPhone 8 szilikontok pontosan igazolja az eddigi tervrajzokat. Természetesen az általános forma is hasonló az előző modellhez, azonban a Home gombot elhagyja az új telefon az LCD-kijelzőt egy OLED képernyő kedvéért, amit egy beágyazott Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel fogja támogatni.

iPhone 8 szilikontok

Erre mi sajnos nem vennénk még mérget, de reméljük, hogy az Apple-nek sikerült megoldania, hogy az egész képernyő érzékelje az ujjlenyomatunkat. Az alumínium házat várhatóan egy üveg hátul és egy rozsdamentes acél középframe helyettesíti, és hátulról egy új, függőleges kétlencsejű kamera látható.
Hétfőn olyan fotókat készítettek a Twitteren, amit egy külső gyártó osztott meg, amely megerősíti az exkluzív fotókon szereplő összes részletet. Az új iPhone 8 tokok, ha valóban hasonlítanak az Apple végső iPhone 8 kialakítására, szintén két hosszú távú pletykát erősít meg, amelyek közül az egyik jó hír lenne és rossz hír lenne.

Egyes jelentések azt sugallják, hogy az Apple nehézségekbe ütközik az iPhone 8-nak a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-szkenner létrehozásával, amelyet az Apple által igényelt méretarányosan lehet gyártani. Ennek eredményeként a vállalat állítólag át kellett helyeznie a szkennert a telefon hátuljára. A jelen esetben azonban nem lesz szkenner a hátoldalon.

Touch Id a hátlapon?

A jó hír az, hogy az ismeretlen forrásokból származó fotók szerint a héten hétfőn a Twitter felhasználói Benjamin Geskin írta le, egy új iPhone 8 tok kapcsán, hogy nem lesz ujjlenyomat-szkenner a hátoldalon. Ez már biztos, mivel a legújabb tokoknál sem látható a furcsa kivágás

iphone 8 tok méretek

Ez a jó hír, és most a rossz hírek miatt. Egy másik fényképen, amely iPhone 8 szilikontokot mutat az iPhone 7 és iPhone 7 Plus tokok mellett, úgy tűnik, mintha az új modell mintha vastagabb lenne, mint az összes többi Apple készülék.

Az Apple továbbra is mindig vékonyabbá tette az iPhone-ját évente, de ez a tendencia véget érhet az idei iPhone 8-cal. Ez valószínűleg nem fogja zavarni a felhasználókat, hiszen csak néhány tized mm-ről beszélünk. Ez pedig elenyésző tény a megnövelt akkumulátor kapacitás, és az új kijelző mellet.