Hogy működik a Qualcomm Quick Charge?

A hordozható készülékek töltése mindennapos szórakozás lehet, a forgalmas életünk igényei miatt minden nap minden egyes percét takarékosan kell felhasználni, és naponta nem töltjük telefonjainkat. Sokak számára, ha nem a legtöbben, a mobileszközök az első dolog, amit reggel látunk, amikor felébredünk, és az utolsó dolog, amit látunk, amikor aludni menjünk. Most képzeljük el, hogy egy hosszú munkanap után otthon fáradt, és frissítés után egy kicsit lefeküdtél, a következő dolog, amit tudsz, reggel felébredsz és felismered, hogy elfelejtetted tölteni a mobiltelefont. Mivel a telefonod az egyetlen ébresztőóra, amellyel Ön rendelkezik, zavarodott, valószínűleg későn, és nem lehet kapcsolatba lépni a főnökkel, hogy tudassa veled, hogy késő lesz, mire kiderül, mi az idő. pár percet kell készítenie. Mi van akkor, ha megadhatnád a telefonodnak egy tisztességes díjat, amíg készen állsz a munkára, miután elfelejtetted csatlakoztatni az előző éjszakát?

quick charge töltés

A gyorstöltés királya

Ahogy a mobileszközök piaca versenyképesebbé válik, a vezető márkák a termékek újításával és fejlesztésével igyekeznek élni. Az egyik ilyen márka gyors fogyasztási megoldást kínál a fogyasztóknak. A Qualcomm Quick Charge 2.0 akár 75% -kal gyorsabban töltheti fel a fogyasztókat, kezdve a tinédzserektől, akik mindig megérinti a telefonok képernyőjét, a forgalmas vezetőkhöz, akik mobileszközükre támaszkodnak mindennapi üzleti tevékenységeikért.

A Qualcomms Quick Charge 2.0 a telefon 75% -kal gyorsabban tölt fel, mint a legtöbb hagyományos töltő, és 30% -kal gyorsabb, mint az előző verzió 1.0. Ez alapvetően azt jelenti, hogy egy mobiltelefon vagy tabletta, amely két órát vesz igénybe, teljesen feltöltődik mindössze 90 perc alatt (1 óra, 30 perc).

Hogyan működik?

A Qualcomm Quick Charge 2.0 intelligens tárgyalást az optimális feszültség algoritmushoz (INOV) használ. A Qualcomm szerint az INOV rendszer lehetővé teszi a hordozható eszköz számára, hogy milyen teljesítményszintet kérjen bármikor. Más szavakkal, a telefon határozza meg a leghatékonyabb energiafogyasztáshoz szükséges villamos energia szintjét. Mondjuk, ha egy telefon három feszültség, 3,6V, 5V és 9V bemenetek engedélyezését teszi lehetővé, a telefon maximalizálja töltési hatékonyságát a kívánt igénynek megfelelő feszültség kiválasztásával. Az INOV az egyes eszközök teljesítményigényének is megfelel. Az INOV rendszer sokoldalúsága lehetővé teszi az A és B osztályú adapterek használatát.

A Qualcomm Quick Charge 2.0 rendszer kiküszöböli a hosszú és rossz minőségű kábelek töltési problémáit.