És mi lesz az iPhone 8-cal?

Még mindig több mint négy hónap, hogy az Apple az iPhone leleplez 8 a következő generáció, de azt nem tudja. Vannak már egy csomó fless körül az új iPhone érkezik az Apple, ami már tartalmazza a három különböző modell ebben az időben. Amellett, hogy az iPhone 8 teljesen újratervezett, azt is elvárják, hogy az Apple indít iPhone modellek 7 és 7-es több iPhone frissítve. Érdekes, hogy az iPhone „S” frissített idén is tettek jelentős hardver frissítéseket először; Apple általában újrahasznosítani az iPhone tokok eszközök „S”, de az iPhone 7s és 7s Plus kaphat az új hatásokat, hogy megkönnyítse a vezeték nélküli töltés.

Persze, senki sem igazán törődik az iPhone vagy iPhone 7s 7s Több most. Ez így van, mindenki figyelem középpontjában az iPhone teljesen újratervezett 8. Apple új design, de egy sokat vitatott téma most.

Bár semmi sem támasztja ebben a szakaszban, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy az iPhone 8 valóban lesz egy új design. Szilárd forrásokat nagyon jó eredményeket mutatják, hogy az új telefon lesz egy 2.5D üveg elöl és hátul, egy közbenső rozsdamentes acél kerettel közéjük. Az első közé tartozik az új OLED kijelző a képernyő-test arány jelentősen javult, de a dolgok egy kicsit ködös után.

A megújult OLED kijelző

Tudjuk teljes bizonyossággal, hogy, mint a Samsung, az Apple megszünteti a fizikai Home gombot az iPhone 8. A szivárog, a következő iPhone lesz egy ujjlenyomat-érzékelő beépítve a képernyőn. De más szivárog azt sugallják, hogy az Apple fog mozogni az ujjlenyomat-szkenner Touch ID hátoldalán a telefon nem lesz képes tömeges előállítására elegendő iPhone beépített érzékelők.

Egy kis szkennert a telefon hátulján valószínűleg könnyebb gyártani, ami azt jelenti, hogy az Apple valószínűleg nem probléma, hogy elindítsa a telefon szeptemberben. Az egyetlen hátránya, persze, lenne egy nagy lépés hátra tekintve felhasználói élményt. Mint láttuk az utóbbi időben, mindenki utálja az iPhone kialakítás 8 az ujjlenyomat-szkenner hátul.

Touch ID az új kijelzőn

A legkívánatosabb forgatókönyv javasolta a kapcsolókat, hogy az Apple integrálja a Touch ID-érzékelő az iPhone képernyőjén 8, de ez késlelteti a telefont, amíg októberben vagy novemberben, amikor esetleg dolgozni keresztül gyártási problémák. Kelljen várni egy pár hónapot, akkor biztosan zavarja lelkes Apple rajongók, de ez talán még jobb választás, mint egy iPhone ujjlenyomat szkennerrel hátul.

Ma egy új szivárgás megbízható forrásból hozhat jó hír. Twitter felhasználó KK Sneak Szivárgások több valódi szivárgás mellett az övét, és pénteken ő írt egy új fotót egy iPhone harmadik. Ahogy akkor tisztán látni, nincs nyílás a helyzet egy ujjlenyomat-olvasó felé vissza.