A kötelező iPhone 7 tok

Bemutatunk egy rendhagyó iPhone 7 tokot, és le is teszteljük. Kezünk közé kaparintottuk a legjabb iPhone 7-et, és őszíntén szólva el voltunk ájulva a gyönyörű mobiltól. Csak egy dologgal nem számoltunk, mégpedig azzal, hogy amint letesszük az asztaltara, szomorú vége lesz. A szerkesztőségben nem tudtuk eldönteni, hogy melyikünknek sikerült rommá karcolnia egy nap alatt a Jet Black iPhone 7 hátlapját.

Szerencsére megvan a bűnök, aki nem más, mint maga az Apple. Gyorsan rájöttünk, hogy a gyönyörű telefonra szinte muszáj, hogy felkerüljön egy egyedi iPhone 7 tok is, így hát beszereztük a legjobbnak ítélt tokot, amit csak találtunk hozzá. A tok a Phonebox-tól érkezett hozzánk.

Két dolog egyre inkább nyilvánvalóvá számomra. Az első az, hogy ezek az Apple eddigi legjobb iPhone sokkal több módon, mint gondoltam lennének. A második az, hogy egy megfelelő iPhone tok nélkül szinte kínszenvedés bármelyik készülék használata. Vezető az Apple nagy iPhone 7 leleplezése a múlt hónapban, a beszélgetés a gadget bloggerek között az volt, hogy az Apple új iPhone 2016-ban is „unalmas” lesz. Tucatnyi szivárgás azt mutatta, hogy az új modellek szinte pontosan ugyan úgy néznek ki, mint a múlt évi iPhone. Ez aggasztó persze, mert a tavalyi iPhone úgynézett ki, mint 2014-esiPhone. Tehát bloggerek úgy tűnik megítélték a könyvet a borítója alapján és a 2016 végi frissítés nem hoz nagy újdonságokat

iphone tokok

Ezután a telefont valóban bemutatták. Azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy az iPhone 7 tokok nem unalmas, egyáltalán. Az Apple megalkotta az igazi minőséget amit még eddig sosem láttunk mobil kiegészítők terén. Továbbá a bemutatott új telefonok lettek a valaha gyártott legerősebb okostelefon a világon. A telefon kijelzője persze évről évre szebb, azonban az OLED technológia idén még kimaradt a repertoárból, pedig ideje lenne már valami konkurenciához hasonlót bevezetni.

Prémium védelem az Apple telefonoknak

A legtöbbünket az a tény nyűgözött le, hogy az új iPhone szállított valamennyi ígéretet és híresztelést, amit az Apple előzetesen mondott, amikor a vállalat bemutatta őket, kezdve a tükörreflexes minőségű kamerától a prémium iPhone tok –ig mindent.. Az erő, a teljesítmény, a kamerák. Ez mind lenyűgöző. Továbbá két elegáns, új színben is feltűntek a telefonok.

Miért kell védeni?

De valami más nyilvánvalóvá vált is, és töltöttem egy jó ideig az elmúlt hónapban rágondolok: az iPhone 7 Plus most a valódi csúcsmodell. Mindkét modell, maga nemében kiemelkedő minőségűnek számít, a kidolgozás tökéletes, az anyagminőség tökéletes, csak nem a mindennapi értelemben vett használatra lett tervezve. Pillanatok alatt összekarcolódik, ahogy azt a képek is mutatják.

iphone 7 teszt

Az Apple-hez fűződő ragaszkodásom oka az iPhone formatervezési karcsúsága jelenti, a telefonok mindig karcsúak és vonzók, de ez azt is jelenti, hogy egyszerűen nem fér el a legújabb technológia akar a kisebb modellben. Ennek eredményeképpen, az idei 4,7 hüvelykes telefon nem kap az Apple új dual objektív kamerájából, továbbá az extra 4 GB RAM-ot is az iPhone 7 Plus felhasználók élvezhetik, Azonban szerencsére ütésálló iPhone tok, hasonló minőségben érkezett mindkét készülékhez.

Mit tud az új iPhone?

Túl az új előnyökön az iPhone 7 Plus több mint a kisebb párja, azonban a korábbi előnyök is megmaradnak. A Plus modell 1080p kijelzője sokkal jobb vizuális élményt kínál, mint a 720p képernyő-felbontású kisebb iPhone, és a különbség az akkumulátor élettartamában természetesen továbbra is óriási. Az akkumulátor teljesítmény természetesen nőtt, mint minden évben. Kíváncsian várom, hogy meddig tudják a kapacitást növelni, és mikor jelenik meg az igény valami komolyabb technológiájú akkumultorra.

Ez annyira rossz tapasztalat önmagában, különösen akkor, ha egészében véve mérjük a konkurens cégek okostelefonjait és azok jelenlegi képességeit. Az erő, a fényképezőgép, a szoftver, a sebesség… a legtöbb Android telefon labdába sem rúghat ezeken a területeken. De amikor a nagyobb testvér mellé helyezünk szinte bármilyen más készüléket, akkor mutatkozik meg igazán a különbség.

iphone 8

Különleges kiegészítőt vettem magamnak

Mivel megpróbáltam alkalmazkodni a megnagyobbodott kijelzőmérethez, muszáj volt beszernem egy jó védőtokot magamnak. Sajnos a készülékház nagyon csúszósnak bizonyult a számomra.

Hol vettem iPhone 7 tokot?

Ahhoz, hogy megfelelő tokot találjak az iPhone 7-esemhez, szinte át kellett bányásznom a google összes találatát. Szerencsére a kezem ügyébe akadt a legjobb egyedi iPhone 7 tok is. Felhelyeztem a készülékre és szerencsére egyáltalán nem növelte meg a méretét. Pontosan illeszkedett és tökéletes eleganciát sugárzott. Szerencsére ár-érték arányban is rendben volt.

Funkciók

Az iPhone 7 tok, amit találtam tökéletesen használható a mindennapokban. Nagyon sokat kell töltenem, még a megnagyobbodott akku mellett is a telefonom, ezért különösen fontos, hogy a töltőnyílással ne kelljen szenvedni. Itt vérzik el amúgy nagyon sok iPhone 7 tok, de én szerencsére megtaláltam azt a vékony szilikontokot, amit bátran merek használni bármilyen töltővel, mert kényelmesen nagy a töltőnyílás.

Szerencsére a nyomógombok is könnyen hozzáférhetők, így ezzel sem akadt gondom. Az alábbi kiegészítőről van egyébként szó: